Om man bara kunde spola tillbaka tiden...


Tråk daaay!

Hahahahaha, fjortis puss i sluten av videon xD


...

Buuuuhuuuuu... Jag har inte ens gjort så mycket, träffade på syrran och Bruno när jag var ute med hundarna och sen kom vi 3 hem och inte gjorde så mycket. Jag käkade, Bruno drack sin tesito och min syster käka sinaflingor och var vid datan -.- social!! Och nu ska jag vänta på att jag kan ringa min kille en stund och sen ska jag bara sova... Imorgon ska jag till skolan och sen ut me nån kompis. Peace!!


I'm out!!

Shaaaa shaaaaaa!! Sitter på min säng fortfarande och funderar på att gå ut med mina hundar och efter det kolla på min novela som jag kollade på i Perú :D jag har längtat så mycket efter att få se den och nu ska jag skynda mig, så jag vet inte om jag ska skriva mer idag... Sååå... CHAAAAAOOO :D


R'



Rihanna- You Da One

Run This Town- [Jay-Z ft. Rihanna and Kanye West]

T.I. (Feat. Rihanna) - Live Your Life


Shopping!


Heeelloooo!! Sitter på min säng och lyssnar på musik och chillar med livet ^^ Idag har jag varit i skolan och för första gången känner jag att det inte va så tungt att gå till min svenska lektion ^^ Juste!! det blev brandlarm i skolan xD tog en bild på hur det såg ut:

Det var mer folk som var bakom mig ;) hehhe...
Efter skolan var jag i skäris för att köpa lite pärlor för att göra mina armband och elastiskband köpte man oxå ;) hehehe, när jag var i tb så märkte jag att jag hade köpt mer än va jag hade tänkt, kuuul!! OCh nu e jag bara hemma, ska ut med mina hundar snart och sen ska man äta och fixa en ny header :D yeeey!! Nu ska jag bara lägga upp bilder på va jag köpte i lördags och idag :D peace!!
Va jag köpte i lördags:

Från H&M

Från Gina Tricot

Från Gina oxå
Va jag köpte idag:

H&m, Panduro, Gina Tricot

LagerHaus-
men jag vet inte va jag ska lägga i den än, tänkte först mina pärlor, sen mina smycken och sen tänkte jag mina nagellack... Svåååårt!!


Helgens bilder!


Man kan tro att jag ska gråta... men neeeej xD hahaha!!

Jennis överasknings fest

Amanda fixar dricka till gästerna :D

Amanda, jag och Elena på väg till Club Caribe

Amanda, Lilo, jag (som försöker hålla mig för skratt) och Elena mot Club Caribe
Det var dem bilderna, min helg har varit underbar!! Och igår var jag o shoppa kläder med mi mamita :D ska se om jag tar bild på mina kläder jag köpte ;) men ska ner o se om jag kan hjälpa med maten :d hehehe, juste, vaknade halv 4 idag -.- inte kul exakt!! Peace!!


Club caribe imorgon

Just nu pratar jag med min älskling, ska typ sova snart  och han ska dusha :P Imorgon blir det club caribe :D yeeeey!! Taggad till maaaaaaaaaax asso!! :D Sååå party sugen!!! Ajaaa, imorgon blir det skola och sen hem fixa mig och sen nååååååååååt... och sen till caribe!! :D hahahha, e så glaaaaad!! Okeeej, hejdåååå!!


Samtal med min bebe...




At home...

Nu är jag hemma och inte gör så mycket... Amanda ringde mig och fråga om jag ville ut o cluba med henne och hennes kompis och Lilo om han nu vill, men ska se om jag kan ;) HOOOOPPAAAAS!! :D har faktis lust, plus så ska mi hermanito Marco uppträda och det vill man så klart se ;)
Men nu vet jag inte va mer jag kan skriva :/ ajaa, får se hur det blir, peace!!
Lite bilder bjuder man på då ^^

Bild ifrån när jag var o cluba med Amanda i lördags

Amanda på club caribe

Tårta från när jag och min tvilling fyllde år ;)


Skolan...

Nu har jag rast... Har projekt och företagande, inte kul, men hänger med i svängarna :D haha!! Efter skolan funderar jag på dra till skäris för att se efter nån bra mysig och varm tröja, känner nu att jag bara har sommar kläder :P haha!! Men får se om jag orkar ;) nu vet jag inte va jag ska skriva... Imorgon är det fredag :D yeeeey!! Okej, hej då!!

Så här såg jag ut i måndags när jag fyllde år :D höhöhö!!


I'm back!!

... eller det var jag ju från i lörsdags kl 2 på natten :D hahaha, neeej, jag tänker inte berätta så mycket, men lite bilder blir det- bilder från peru och sen från när jag va med amanda i lörsdag senare mot kvällen och sen från igår när jag fyllde år -.- :P fullt med bilder alltså!! Njuuuuuuuuuuuut!!

Bilder Från Peru resan :D

När vi kom till Madrid och skulle ta flyget till Lima...

Miraflores

Min favorit glas i Peru!! :D

Det där lilla bilden var galet snabb, omg!! Om vi inte skrek som galningar xD

Jag och fonsii- Min mormors hund :D

Bild från Julen- Jag, Syrra & min kusin

På väg till stranden!!

Efter att ha varit i stranden så äter man en mangoo :D gott!!

Min gudmor och mama kollar efter om min gudfar kommer :D

Jag på ny år!







Maaaaaaaaat!!

Min tårta :D

Min gudfar, min syster, min bror, min andra syster och min gudmor ;)

Firade våran fördelsedaag i Perú



Fonsi, men mormors hund :D
Det var dem bilderna jag tog när jag var i Perú, det var inte mycket ;) det va många fler men inte som för 2 år sen... Jag skulle ha lagt ut dem här bilderna i helgen, men råka somna :P Men just nu e jag i skolan så jag skriver mer later :D peace!!


RSS 2.0