Orkar inteeeeeee!!

Heeeeej, sitter i lära studion och min lärare vet fortfarande inte va jag ska göra, det har gått en månad snart... Snacka om dålig info en mentor kan ge, eller om hon ger nån.... Asso sitter i skolan i onödan ännu en gång. Inte kul ska jag behöva sig. Peace!!


-


Run Your Own Race, at Your Own Pace...

 

God Natt!!

Heeej, just nu har jag egentligen ingen lust o sova. Så jag håller på ladda upp Jersey Shore säsong 1. Alla pratar att den är bra, men dramatisk, och jaaaag, jaa, jag älskar drama :D och sånt! Så det blir nog kul... Hoppas jag. Imorgon ska man till skolan och efter lunchen till årsta parti hallarna eller va det nu heter. Och efter det ska man träffa killen och typ kolla lite affärer ;) yeeey!! Sen ska vi hem till mig och äta, kolla på våran serie och sen fika :D myyyyyyys!! Bye bye nu...


Asso va e det här??? :S

Asso seriöööööst!! Va e det här för människa så sänker sig så jävla lågt och gråter framför en kamera och tar bilder när hon säger att hon mår dålig?? Helt patetiska visa bloggare kan vara. Visst jag kanske har tagit bilder när jag har gråtit för mer än ett år sen, men att filma sig?? Helt jävla dramatisk hon är....


Ke cute!- Amber pratar på spanska xD


Min kille video bloggar när vi är tc!

Detta gjordes i onsdags förra veckan :P


-

Heellooo. Sitter i skolan och inte mår helt okej, men det funkar. Slutar kl 3 idag, kanske skriver sen. Känner inte för det just nu...


Bilder jag glömde lägga upp...


Brandos- Vill ha!


Gina tricot- Vill ha!


02:00

Yoo yooooooo... Kl är snart 2 och jag kan inte sova!! Helt sjuk... Imorgon ska man vara med killen och sen ska man hem till honom och sen till mig och sen till mälaren med hundarna ^^ det ska bli skönt om det blir fint väder!! :D ska försöka sova nu, peace!!

Bild från onsdags när vi var i mälaren ;) Uuuft!! Det finns tusen till, hahaha...


Svar på tal

gc om Hej bloggen!!!:
tack sj sötis, vi får ta å ses snart igen <3

SV: Jaaa, det ska vi göra!! <3
25 Mars, 21:46
Maria om Svar på tal:
Hej alltså du är skitsöt tjej! En fråga hur lyckas du hålla ditt hår så långt och snyggt, det är skitsnyggt.

SV: Heej :) Ooh, tack så mycket!! Hehe, vet inte. Klipper inte den så ofta. Och jag försöker låta bli att platta den, har ganska slitna toppar :) Taack så mycket!
25 Mars, 22:30

Svar på tal

Adhd och depression, samt hobby fotograf  ([email protected]) om Ingen Rubrik!!:
Lust att följa varandra via bloglovin? :)
Jag bloggar om mitt liv med adhd och depression, läs mer om den dagliga kampen i kategorin ''Om mig''
kram

SV: Aa, det kan vi nog göra. Aa, det ska jag göra ;) kram!!
24 Mars, 19:58

gc om Ingen Rubrik!!:
hoppas du blev glad med naglarna gumman! <3 laddade upp bilder på bloggen har ej comviq kan inte smsa dig tbx, ha det bäst <3

Sv: Jaaaaaa, jag är jätte nöjd!! <3!! Pusss :*
24 Mars, 18:37

Hej bloggen!!!

Hehehe, asso jag har gjort naglar nu, ska vissa bilder sen. Och det är skit jobbigt att skriva med dem. Fett länge sen jag skrev me så långa naglar!! Hahaha, det är jätte fin iaf!! :D Jätte nöjd!!!
Nu ska jag lägga in bilder som jag sa att jag skulle göra i onsdags tror jag. Hehehe, njuuuuuuuut!!



Om nån vill ha fina naglar, kontakta Grechi på hennes blogg: http://grechiis.blogg.se/
Hon ger er mer info om naglarna!! Taaack gumman!!


Ingen Rubrik!!

Heeeeeeej bloggen, sitter i skolan ännu en gång och typ inte gör så mycket eftersom min lärare är sjuk!! IGEEEEEN!! :O Blir så sneeee på dem här lärarna -.- Ajaaa, idag har man skola, sen träning och sen heeeem!! Imorgon ska jag göra mina naglar hos Grechii (http://grechiis.blogg.se/), sen ska man va me killen och sen får man se va man hittar på... Peace!!


Idag är det inte min dag.... Skriver när jag känner för det.


Antonio Cartagena- No me digas que no


Vill ha!


Dag 10 - Detta är jag beroende av


Skriver mer imorgon!

Heellooo, jag ville bara skriva att jag skriver om min dag imorgon ;) det finns fullt med bilder och videoinlägg från idag med killen. Hoppas ni har haft en underbar dag, peace!!


Vill bara ta stundenten!!! :D

Heeeeeeeej!! Nu e jag på bättre humör för att skriva och jag ska berätta whyyyyyyyyy?? :D asso jag kan inte vara glaaaaaaadaaaareeeee!! :D!! Asso jag e så taggad på att sluta skolan och sen bara åka bort härifrån!!! :D Asso att Sverige ger en så mycket chanser, åka utom lands och studera och shiiit :D det ska jag göra faaaaaaahn!! USA blir det fahn!! Lääääängtar!! :D


Jaaaa, det här kom i posten idag :D älskar livet ibland!! :D


Only Pics.

Heeellooo bloggen!! Hoppas ni mår bra idag. Idag mår jag ganska okej för att vara tisdag. Ville skriva att jag känner att min blogg kommer bli som nästan en tumblr. Ibland orkar jag inte skriva så det blir mer bilder en text. Jag kommer så klart att skriva när jag känner för det och göra videoinlägg lite random då och då ;) men bilder jag gillar och som jag tar själv kommer först ;)


Tisdags biiiiiiiiildeeeeeeeer!!


Lockar!


Random videoinlägg!! KOooolllAAaaaaA!!

Det är hennes videoinlägg jag kollade på!! http://www.youtube.com/user/AmberKatelynBeale?feature=watch


-


Dagens bilder!!


AHAHAHAHHAHA!! Jag låter som en kille!!! Min webcam e lite konstig...

 


Me whaaaaaat!!


Vill ha!- Dröm outfit's


Dag 9 - En bild på någon jag saknar

Ingen speciell...


Länkbyte!!

Ser ni tjejen hääär?? Haruuuuu, min twiiin :D hahaha, jaaa, hon har oxå en blogg så kolla in henne, hon skriver om dansen, sin tråkiga vardagar, lägger ut musik och filmer, KOLLAAA IN!!
http://lozaano.blogg.se/ http://lozaano.blogg.se/ http://lozaano.blogg.se/


Check!

Äääääääääääntligen är jag klar med min läxa. Hehe, när jag var klar med min första läxa så kom jag på att jag hade en annan läxa att skriva rent. Hehe, varje gång jag gör klar nån läxa så kommer jag ihåg när jag var liten, jag börja gråta bara för att jag va klar xD hahahahaha... Det va liksom för att jag tog typ... TUSEN ÅR för att gör en saga :P ajaaa, nu ska jag dusha och ta det lungt ;) peace!!


Let me hear you say, this shit is bananas- B-A-N-A-N-A-S



-


Gör ALDRIG för mycket för någon, för att sen förväntar man sig att den personen ska göra samma mot dig....

 

Dag 8 - Några bilder på mig när jag var liten


Morgon bilder!


Jag kan få bröd att smaka popcron!

Heeeeeeellooooooo!!! Sitter vid min skrivbord och funderar på att börja ren skriva min svenska som jag ska sen skicka in. Igår var jag ue med Emelie och sen kom Hssine, vi käkade och pratade lite om AAAAAAAAALLLTT!!! Och idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt ;) peace!!


Trevligt kväll trotts allt...


Vill ha!


I'm out!!

Nu ska jag ut med min underbara vän- Emelie!! Peace!!

Outfit- så här ser jag ut just nu ;)


Solen lyser...


Saturday

Idag orkar jag inte blogga nåt speciellt, så det blir nog lite bilder och så. Peace!!


Outfit!


Inga kommentarer...

 


Dag 7 - Typ av killar jag faller för

Personlighet...
Inte för mig, men för andra ska dem vara trevliga, acceptera hur dem är, respektera en oavsett va man än gör. 
Men jag trivs med det jag har...


Nothing Is Wrong If It Feels Good

Heeeeellooo alla blogg läsare, sitter i lära studion och det här gång utan lärare... Fick en uppgift att göra och snart klart med det. Sitter bland folk som bråkar med andra personer från skolan. HELT OMOGNA SÄGER JAG BARA!! Nu ska jag fortsätta med min läxa, peace!!

Bild från igår...


Konstfack- eller va det nu heter!

Bilder från igår när vi arbetade med... Vet inte va det heter nu igen :P hahaha


Tuuuuuuung!!


Äntligen!

Heeeeeelloooo!! Tror inte att jag blogga igår, men det va för att jag och min papa byggde både borden och stolen till mitt rum :D hahaha, äntligen!! Hade verkligen längtat sjuuuuk mycket!!
Ajaaa, idag har jag varit i hgy med Ann, pratade lite sådär. Träffade på folk som man inte hade sett på länge och sen åkte man hem till älsklingen. Vi kollade på film och lagade mat, efter det så åkte vi hem till mig, köpte lite drick och sen gick vi ut med hundarna :D vi har haft det jätte mysigt idag!! Nu ska jag bara fixa lite bilder, kanske gör en ny header, vem vet?? ;) Peace!!


Vill ha!


Outfit!


Svar på tal

Anonym om :
från vilken affär kommer de vita stävletterna med piggar på högst upp till vänster, ifrån? :)

SV: Vaaaaaa?? Vad är stävletter med piggar?? :/
13 Mars, 17:01

Hahahaha, glad tjej!! Kolla :D

 



Världens bästa!

Så underbara minnen jag har haft med henne. Vi har gråtit, skrattat, varit sura, irriterat varandra, ALLLLT!!!! Och hon är ändå en underbar vän. Vi kanske inte ses varje dag eller messar med varandra varit dag. Men jag vet fortfarande att hon finns där för mig som jag för henne.

Hahaha, minnen med Ann- 1 ringen.


Lovely!

Heeej alla underbara!! Sitter på min säng och kollar på min serie och målar naglar som ni ser nedanför ;) funderade på att hämta lite poopcorn!! Gott Gooott!! :D


Dag 6 - Det här hade jag på mig idag (outfit bild)

Här får ni istället en face look bild- Och så hade jag mörk blå leggins ;)


10 min kvar...

Heeeellooo... Just nu är jag lite gladare, inte för att jag slutar om 10 min, men jag är bara glad... Även om jag har världens stööööörsta träningvärk!! Inte kul ska jag säga, kan knapp gå upp eller ner för trapporna :P Hela min kropp väger!! Sjuuuukt xD ahahaha!! Skriver mer sen ;) peace!!


-

Saknar kameran jag fick av min kille :(



Ikea- Vill ha!!


At school....

Heeeello, sitter i skolan och inte gör så mycket.... Väntar på att jag ska ha samtal med läraren. Det var ett tag sen man skrev här, men har inte haft lust helt enkelt... Men idag är det skönt väder ut, elläääh?? Ajaaa, skriver sen ;) peace!!

Jag i lockar- Men jag platta det idag morse, vet inte hur man ska ha det; Några tips?


M.A


Me and my love...

Bilderna från igår.... Som alla vet så har jag en stor problem... Det är att inte kunna vara seriös på mina bilder ;) hahahaha!! Bloggar mer imorgon!! peace!! :D


Så mycket som händer nu....

Heeeeej min sötare blogg läsare- Sitter i köket, pratade nyss med Emelie i telefonen om lite saker och så kollade jag klar på min serie. Nu ska jag gå sätta mig med mama och kolla nån film om hon vill. Annars blir det film med mig själv :P hehe... Imorgon ska jag städa och efter det ska jag på träning som vi inte hade idag, så jag va med killen idag som sagt. Skriver nog mer imorgon :) peeace!!

Mer bilder kommer...


It feels like nothing will be ok.

Heellooo, sitter i skolan och gör lite uppgifter. Idag är det äntligen fredag, även om man inte har träning idag. Idag ska jag vara med Lilo och sen får man se va som händer. Varje dag ger en ny överraskning, dåligt alltså... Ajaaa, jag skriver nog senare, peace!


A better love story than twilight....


Svar på tal

Lydia om Dag 5 - Det här finns i min väska:
HEj HEj
Undrar vart du köper de mesta utav dina kläder ifrån? ^^ kjaaam

Sv: Heej, jag köper dem i Gina Tricot, H&M & BikBok, kraam :)
08 Mars, 18:16

Ett leende kan dölja så mycket... :/


Dag 5 - Det här finns i min väska

Eftersom jag hade datan väskan med miig idag så hade jag det här i min väska:


Y solemte tu haces que mi alma se despierte con tu luz....


Me!


In The Summer Time!!


-


Svar på tal

Gloria om Skola imorgon....:
Här är några frågor som du kanske kan besvara på din blogg..
1. Hur träffades du o din kille
2. Du har skrivit /och/eller/ sagt att du läser floristlinjen, är det du velat läsa eller blev det den linjen då du har fått byta flera gånger?
3. hur skulle du beskriva dig som person :)

gillar dina inlägg, kram :D

Sv: Hehe, det klart jag kan det.
1. Vi träffades faktis genom fb. Vi hade varandra som vänner och så började han skriva en dag :D

2. Jaa, jag läser florist & dekoration. Asso florist va inte det som jag hade tänkt mig, men jag hade bara 3 dagar på mig att välja nåt så det blev florist, men jag skulle ha gått it- media. Men jag har bytt gymnasie skola 3 gånger och linje 2.

3.Hehe, va sööt fråga ^^ jag är jätte jobbig när jag är trött, men jag tror och tycker ibland att jag är ganska snäll mot folk som är snälla mot mig. Jag är inte så öppen av mig. Jag är absolut inte rolig, men försöker ibland. Och jag är seriöst när nån ber mig att vara det och om det nu är nödvändig :D

Ställ gärna mer frågor!! Puss :)
06 Mars, 16:10

J'


Lite tråkii- Kolla om ni vill..... KOLLA!! Hahahaha!!


Kolla för att det är faktis kul xD



Dag 4 - Bild på hur mitt rum ser ut just nu

Den ser helt upp och ner jelt enkel, inget jag skulle vilja vissa just nu. En annan dag!!


Don't make decisions when you're angry, and don't make promises when you're happy...

-


Jag efter skolan....


Skola imorgon....

Jaaaahaaaaa, nu som alla vet så börjar skolan imorgon.Inte nåt man längtar till. Hehe, men det bästa med allt är att jag börjar 12:30 ;) En bättre måndag kan det inte bli!! Nu ska vänta på mama så att vi kan fika och snacka lite och sen ska jag fixa kläder tills imorgon och sen ska jag lägga mig. Lovar att börja blogga mer imorgon om ni säger va jag kan skriva om ;) Peace!!


Salsa!


Andy y Lucas - Son de amores


Dag 3 - Bloggar som jag följer

Bloggar som jag följer finns längst ner på höger sidan av min blogg ;)
Och jag kollar på dem eftersom dem är unika, dem har igen stil och är bara helt grymma!! LÄs dem själva så kommer ni att förstå va jag menar ;)


NU!!!

HAhahahah, har suttit framför datan en tag nu och har sagt till mig själv... Måste skriva nu, och jaaa, nuuu gör jag det. Hehehe, hade tänkt lägga upp en video inlägg men jag ser hel död ut, kanske lägger upp den. Idag har jag varit hemma i sängen hela dagen och jag ser verkligen ut som ett ass!! -.- Inte kul ska jag behöva berätta.

Btw!! Ere bara min fb som vissar upp en massa onödig reklam?? Min data har varit skit konstig... Fattar inte vrf själv. Ajaaa, jag ska nog ner o laga mat till mig själv eftersom papa och syrran har köpt pizza till sig själva och jag gillar inte pizza helt enkel!! -.- En massa ÄCKLIIIIIT FETT!!! Uuuuuussh!!!
Lägger nog in bilder efter om jag nu hittar dem. Peace!!

Cämii, jag, killen, Bruno och självaste fotografen är min syster ;)
Bild från fredagen när vi skulle till Clustret i Mariatoreget.... Kul kväll.


TRor att jag bloggar mer på söndag!!

Heeellloooo!! Jag vet att jag e sämst på att blogga när jag väl börjar o skriva mycket och saker. Men har inte varit på humör och sånt och har varit med Amanda innan hon åkte till Örebro. Idag ska jag till stan, träffa killen och sen träningen och efter det PARTYYYY!! Lovar att skriva mer efter lördagen ;) peace!!

SÅ här ser jag ut idag!!!


RSS 2.0