Can't sleep...

Jag undrar ens om jag kommer kunna somna idag :/ jag är förskylld och har hosta -.- inte speciellt kuuul när man ska åka till en varmt land -.- just nu så laddar jag ner filmer. Det tar så långt tid :@ men what the hell!! Alltid nåt :) har 7 filmer som är snart ner laddade... om några timmar... Gooosh så seg allt går, tiden, ladda ner filmer -.- Ajaaa... ska ladda ner musik och ladda mp3 :) peace!!


Sista dagen i SV.

Heeeeeej!! En liten snabb inlägg :D hahaha, faaahn jag borde ha packat igår, känner att jag inte har allt med mig, men vet samtidigt inte vad det är som fattas :P hahaha, shiiit!! Kommer inte blogga på 1 hel månad :/ buhuuuu!!! Men när jag kommer tillbaka så blir det en massa bilder och kanske några videosar ;) men nu ska jag ladda ner mer filmer till Perú resan. Hoppas alla har en sköööön och kall vinter ;)
God jul och gott nytt år!!
En snabb bild på hur jag ser ut idag ;) chaooo...
Heeeeeelt död, ajaaa... Det var trots allt sista skol dagen idag ;)


God Natt!!

Nu har jag dushat och ska lägga mig snart, ska messa lite med min älskling... Mami, papi och syrran har börjat packa och jag e lat som alltid, så jag ska göra det när jag kommer hem imorgon :) det går ändå ganska snabbt :) så god natt, skriver nog min sista inlägg imorgon ;) peace!!


-






Romeo Santos - Vale La Pena El Placer


Sista skol dan imorgon...

Yooo yoooooo!! Sitter på min säng och kollade klart en del av CSI Miami :) Innan det var jag ut med hundarna och sen så lagade jag lite mat till mig :) känner att jag håller på bli förskylld :/ inte det jag vill exakt just nu!! Ajaaa... min rubrik säger AAAAAAAAALLLT!! :D sista skol dagen för den här året, jiippiiie!! :D det ska bli skön att vara ifrån skolan ett tag... Nu ska jag inte göra så mycket mer :) chaooo...

Bild från i lördags...


Tråååååååk...

DAGENS VILL HA: Godis, min älskling, mat...
DAGENS KLÄDSEL: Svarta mjukisar, svart line och en lång armdlång tröja
DAGENS SMINK: Flytande eyeliner och brun puder
DAGENS FRISYR: utsläpot
DAGENS HÄNDELSE: Inget än...
DAGENS LÅT: Ingen speciell
DAGENS PLANER: Äta snart...
DAGENS SAKNAD: Min älskling
DAGENS DUMMASTE: Inget just nu
DAGENS SJUKA: Inget
DAGENS DROG: Min päls mössa :D (killens)
DAGENS KRAM:  Sara, Michelle och mina vovvisar
DAGENS PUSS: Ingen
DAGENS KÖP: Inget
DAGENS GODIS: Inget
DAGENS HUMÖR: Irriterad och konstig- känns det som...
DAGENS ORD: Inget...

Tråkig dag; inget, ingen, inget, ingen... Tråååk!!


...




2 days left...

Allt närmar sig... Nu på torsdag åker man bort till Perú i en hel månad... Hoppas resan blir lyckad :)
Ajaaa, idag har jag varit i skolan och nu e jag hemma. Igår var jag med kille, helt OK. dag :) Så för det mesta har jag varit hemma och inte gjort så mycket. Idag ska jag bara ladda ner filmer till Perú resan och sen ska man bara ta det lungt... Ska lägga in lite bilder om en stund, peace!!
Dagens outfit: ingen vidare bild, men kööör på den...


4 dagar kvar bara...

Sooooorryyy för dålig uppdatering!! Men har bara inte haft lust att blogga. Vet inte va jag ska skriva om nu längre, det blir tråkit att skriva om sin vardag varje dag :/ Blääääh... Ajaaa, ännu en vardag: idag har jag vaknat och sen varit hos farmor och sen farfar. och sen hämta upp mama och sen kommit hem och käkat maaat ^^ och sen varit ute med hundarna och nu så laddar jag ner filmen Colombiana som mama vill se ;)

Igår var jag hemma och städa och sen fixa mig. Efter det åkte jag till skäris och köpte present till en tjej kompis från gruppen och sen åkte man mot Bandhagen :P låååång resa säger jag bara :P hahaha. Man träffa gruppen, käka lite, lekte lekar :P hahaha, prata, dansade och det, sem drog man hem bara...
En bild på hur jag såg ut igår ;)

Glaaaad tjeeej ^^ hehehee!!

Och imorgon blir det skolan och sen efter det ska jag träffa älsklingen :D fast det blir trist när jag ska säga hejdå sen, eftersom...
På torsdag så åker jag bort, ska åka till Perú i en hel månad.... SÅ det innebär att jag inte ska blogga på en hel månad :/ lite tråkit där, men det är bra ändå eftersom jag inte har nåt att skriva om :P hahaha, men ska inte skriva mer nu. Bloggar innan jag åker, peace!!


Innan jag går o dushar...

En hel vanlig konversation med min kille:
Cristian:
amor??
Jag: si amor??
Cristian: vad heter den där film där alla dör??
Jag: Vilken film??
Cristian: Du vet där alla dör en och en i en flygplan?? :)
Jag: va??? jag vet inte...
Cristian: :/
Jag: HAHAHAHAHAHAHAHA xD Fett sööööt amor!!
(vet inte än vilken film han menar :P)
Cristian: :$ hehehe, vadåå??


B'




-

Hehehe, hitta sjuk gammal bilder på mig och typ aaaaalt :D fint fint!! Sitter på min säng och lyssna på musik. Imorgon är det träning då, men innan det ska jag till HG och träffa Annita :D inte varje dag man ser henne liksom ;) och sen ska jag hem till älsklingen och där ifrån till träningen :D ganska bra planerad jag har det!! Nu vet jag inte va jag ska göra, men peace!!


Minnen...



Var 14 år på den här bilden...

2 år sen eller 1 år sen :P

23 januari 2010

Varje bild har ett minne...

HAHAHAHAHHAHA xD cp bilder man kan hitta på sig själv ibland :P


Jävla blogg.se!! :@

Asso jag kommer döööö... -.- jag hader nyss skrivit jätte lång text och så gick allt bort!! Blir fett suuuur!! Ajaa, jag har lektion nu och igår var jag med killen... Hejdå!!


Olika Outfits...

Jag kollar på hur olika personer klär sig faktis och jag skulle verkligen våga ha på mig allt det där typ. Så himla snygg stil vissa tjejer har...






... och det fanns så många fler!!


Cartoons pics.






Only Pics.

Ska börja lägga upp igen bilder jag älskar och hittar!! Det kan komma en efter en efter... Njuuut!!




Hemma...

Kom egentligen hem för typ två timmar sen eller kanske mer ;) hehe, sitter vid pappas och min egen data och laddar ner filmer till Peru och sen på min egen data laddar jag bara ner Nalle puuh filmen :D hehehe, har viljat se den jätte länge ^^ Som ni ser har jag en ny header, e inte jag nöjd så gör jag om och om och om igen tills det blir bra och jag tycker nu att den är det ;) fats jag liknar en kines... Men men... Imorgon blir det skola igen och sen hem till älsklingen för äta, kolla på film och spela på super mario som han vill :D hahaha, så underbar min bebis e!!
En bild från morgonen och sen ska jag fortsätta ladda ner mina filmer ;) peace!!

P.S. Min Nalle Puuh film är ner laddad nu :D yeeey!! ska göra popcorn nu <3


Dag 5: Dagens outfit


Det var länge sen man la in nån outfit ;) haha, har inget bättre för mig :/ ska nog fixa en ny header!!


...

Sitter i skolan och inte gör så mycket... Ska vara här tills kl 7 på kväällen :( fahn att det ska va såå!! Och sen ska man hem och sova!! Imorgon ska jag vara med min älskling och kolla på nån rolig film och käka maat :D men nu ska jag bara vänta på bättre tider ;) peace!!

Så här ser jag ut idag ;) det kommer mer bilder senare när jag kommer hem ;) puuuuss!!


Micke och Lilo

Beskrivning


:$




Rio Roma- Tu me cambiaste la vida


Bläää...

Ibland vet jag bara inte hur mina headers ska se ut så det får se ut så tills jag kommer tillbaka :/ Öööhm... Idag har jag varit i skolan och sen vara och köpt skor med mama. Sen kommit hem och inte mycket mer... Nu ska jag bara chatta med min älskling och sen dusha och sova... Peace!!

En bild från igår ;)


Jag och min älskling!

Jaaa, här på den här videon som jag skulle ha lagt upp för länge sen, får ni se hur det är att åka tåget med min älskling och mig :D hahahahha, galet sjuuuk vi kan vara när vi är trött och lätt roade ^^


-

Bild från i tisadags när vi var på väg till träningen :D hahaha!!
crop image

crop image
Och igår uppträdde man på Årsta folkets hus :D Hahah, det var jätte kul :) Men nu ska jag bli bättre på att blogg, en video håller på att laddas upp. En video från tisdags ;)


Hos Michooo!!

Heellluuuu :D just nu e jag hemma hos Michelle, lagar mat eller aa, Michelle lagar mat :)
Så det är mat snart :D yeeey!! Har lite huvud värk sens igår :/ men hoppas det går över snart, nuuu!!
Två bilder och sen vänta på mat ;) Peace!!

Avocado röra a la Michoo :D Skiiiiit goott!!


Duktiga tjejer lagar mat ;) Keehliiis vill oxå ha :D



J

J om Jag är konstig...:

Hej! tänkte fråga dig hur du noppar dina ögonbryn? jätte fina! du är också otrlogit vacker :) Visa gärna med bilder eller video :D :D

SV: Asso jag noppar dem så som jag vill ha dem, jag gör inget speciellt, svårt att säga hur man gör ^^ men taack så mycket. Aa, bilder och en video kommer upp lite senare på dagen :)

29 November, 17:43

Uuups!!

Asso jag skulle blogga igår, men min data stängdes av och min laddare var hemma. Men men... Juste nu sitter jag på lektion, inte kul... HAHAHAHA xD idag trodde jag att det var fredag från igenstans -.- inte kul!! Ajaa, idag ska jag sova över hos Michoooo :D HAhaha xD men bloggar nog sen. Skulle ha lagt bilder igår från i tisdags, men lite senare kommer dem :) peace!! 

En av bilderna från tisdags :D saknar min tjockiiis :(


RSS 2.0