Hatar rubriker!!

Har jag nån gång sagt hur mycket jag har hatar rubriker?? Om inte så vet ni det nu, jag tror inte jag är ensam om det heller. Ajaaa... Just nu kollar jag på min serie och så har jag nydligen käkat mina nuddlar :) hoppas ni har haft en underbar dag!


Följ mig på instagram, så följer jag er!!


Vill ha allt det här!!


Imorgon är det torsdag

Sitter i mitt rum och kollar på min serie. Imorgon har jag träning så det blir ingen bloggande. Ska blogga mer under dagen idag, peace!!


Svar!

Rio om Bakar!!:
Hej!

Jag hade en as dålig dag va tvungen att göra val jag inte egentligen skulle behöva...men hoppas att du hade en as bra dag!! :D

SV: Ooh gumman, hoppas det löser sig va det än är :) jaa, jag har haft det ganska okej :D puss
29 Maj, 20:22

Serie time!!


Dags o gå ut me mina vovvisar!


Konstig väder!

Heeeej!! Sitter i köket och kollar på instagram och Facebook. Har nydligen kommit hem och ska nog vila mig lite innan jag drar ut med vovvisarna. Idag har jag inte gjort så mycket- träna lite på krukväxterna på latin, inte speciellt lätt :/ men fick G på det i alla fall ;) men man får väl höras senare!


Svar!

S.W.A.G- Av: latina
sjukt snygg, men kan du inte skriva vart ifrån du hittar dina inspirationsbilder :)

Sv: Jaa, absolut! Jag hittar alla min inspiration bilder på weheartit.se
Sjukt fina bilder ni kan hitta där ^^


#fint #väder = #glad #tjej!!

Sån här väder gör mig så glaaaaad!! Ha en underbar dag allihopa ;)


Bakar!!

Heeej alla mina söta!! Jag känner mig så glad o positiv idag, awesome!! Jag har nydligen bakat klart med mi mami. Nu är det bara o vänta i 35 min :P hoppas ni har haft en toppen dag. Va har ni gjort idag annars? ;)


S.W.A.G


Morning!!

Heeeeej, hoppas ni mår bra. Jag är lite sådär trött men ska börja fixa mig snart. Aja, hoppas ni har en bra dag ;) peace!


Mysig väder!!

Hej bloggen, hoppas ni alla mår super idag. Det är skit fint väder och den här dagen ska jag spendera med min underbara farmor. Tyvär så jobba mama idag- morsdag btw. Men men, mi Mami vet att hon e underbarast!! Peace ;)


Instagram!


Bloggar genom ipoden

Heeej alla söta, förlåt att jag är så dålig på att uppdatera. Men nu när skolan snart är slut kommer det bli bättre. Hoppas ni har haft en skön helg. Jag har haft det underbart me min kille. Imorgon ska jag hem till farmor,så jag uppdaterar nog när jag kommer hem ;) peace!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2374939/images/2012/pic_204188090.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2374939/images/2012/pic_204188090.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2374939/images/2012/pic_204188090.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2374939/images/2012/pic_204188090.jpg" class="image">


Svar!!

Sara om HAHAHAHAHA xD:
Du får lära dig att skriva bättre svenska, man förstår vad du skriver men man får bilda meningen själv, då du skriver i olika tempus. Bra och snygg blogg!
Såg att du skulle göra ett inlägg med din syster, blir det av?

SV: Hehe, jaa, det kan jag hålla med om och jag skäms inte. Jag gör mitt bästa för att skriva så att ni kan förstå. Och jaa, jag har haft lite svårt med svenska sen jag kom till Sverige (11 år sen), men jag blir glad att du säger det, taaack!!
Jaaa, det blir en video inlägg snart när vi börjar bli lediga från plugg och så ;)
23 Maj, 21:18

Mycket plugg elääääh??

Heeeeeeej, hur mår ni!! :D Jag mår ganska bra today faktis, mysig väder gör att man blir glad ni vet. Idag är jag i skolan och plugga lite sådär och sen ska jag hem till min älskling och sola :D sen blir det träning!! Underbart!! Va ska ni göra idag daaa?? ;)

Efter den 8 Juni så behöver jag inte bita på min penna eller rättare sagt på min data :P hahaha!!


Dj L' Flow- Hi's the flow and music!!

Älskar ni reggeton, bachatas, latin amerikans musik och framför allt o FESTA så gå in på en av dem tungaste Dj hemsida!! Tunga låtar o oförglömliga fester- LOVE IIIIIT!!
http://www.djlflow.se/



Gucci O Prada - Newtone Ft. Zion Y Lennox


HAHAHAHAHA xD

Det här är ganska kul trotts allt :P

Lilla gumman, jag slösar ett inlägg för dig för att du ska se hur mobbad du är!!
Vi som bloggar va jag vet så gör vi det här för att minnas och för att det är kul att inspirera andra, inte för att skämma ut sig själv som du gör...


Video inlägg!!


I'm back!!

Som ni nu märker så är jag äntligen tillbaka. Jag har verkligen saknat o blogga, men min helg har varit en av dem tungaste (negativ sätt) helgen på länge. Jag har gråtit, försök träna, gråtit, shopat me killen lite in till hans student och gråtit och idag har jag varit i skolan.
-Det är så här; att min farfar dog i torsdags om jag inte minns fel. Och jag saknar han redan, under helg blev det mer känslosam eftersom vi brukade åka till han varit söndag. Hoppas han vilar nu bland alla underbara änglar... Saknar dig min favorit farfar!! :'(
Men livet fortsätter även om det är svårt från början, me tiden kommer man bara komma ihåg han med ett gott skratta :'D Just nu så kollar jag på min novel (La rosa de guadalupe), älskar. Och sen ska jag äta lite och sen ut, har haft en sån fruktansvär huvud värk idag och igår :S Men hör nog av mig sen!! Peace!!

Hur har eran helg och dag varit?? :D


Looove!!


Que cute!!


-


Everbody needs inspiration!

Vill ni att jag fortsätter o blogg??
Tipsa mig gärna om vaaaaad!! Hehehe, behöver verklígen hjälp??
Ska jag video blogg, eller lägga ut mer text me bilder, tipsa gärna!!


Svar!

Rio om Söndag den 12 maj 2012:
Varför skriver du inte längre

SV: Jag har verkligen inte haft inspiration och min helg har varit lite tung den här gången, men idag ska jag berätta allt typ och komma igång med blogg... Säg gärna till va jag kan blogga om!! Puss
20 Maj, 14:13

Söndag den 12 maj 2012

Heeeelluuu alla mina söta!! Hoppas ni har haft en bra helg och att ni fortsätter ha en ny bra vecka. Som ni ser så bjuder jag lite på bilder. Ska extras börja åka till träningen, så jag hör nog av mig lite senare, om jag har ork kvar. Peace!!


Dream Catcher


2:a!!


Gårdagens outfit!

Heeeeej bloggare!! Sitter i klass rummet och tar det lungt. Ska snart till årsta partihallen för att se om Sara eller nån annan vinner. Sen blir det dans efter skolan och sen hem. Imorgon får jag se hur min dag ser ut. Eller jag har dans btw!! Men det här är min sista inlägg för idag ;) hörs imorgon!!


-


Bilder från digital kameran!

Sara:



Övriga:


Blir fett happy av låten!!


Bilder från idag på florist tävlingen

Bilderna jag lägger upp nu togs med ipoden, men jag tog även bilder med min digital kamera och min mobil. Så jag ska se om jag orkar ladda upp dem andra bilderna sen. Peace!!



Happy face!!

Heeeeeeej!! Waaaaazzaaaaaa... Asso jag blir så glad när folk kommenterar min blogg och ställer mig frågor om mig och annat :D fortsätt så!! Nu ska jag ta o gå ut med hundarna sen ska jag ladda upp bilder från idag :D puuuuuusss!!!


Svar!

c om Outfit and facelook!!:
mi flakita boniiiita <3 <3

SV: Du är gumman!! te love you!! <3 <3
09 Maj, 19:40
Emelie om Outfit and facelook!!:
Grym blogg
Skulle inte din syrra kunna vara med på någon blogg video, och hur är det att ha en tvilling? Är ni lika till personlighet gillar ni samma saker? Eller är ni helt olika :)
Kram o puss

SV: Taack så mycket!! Jaa, det klar hon kan vara det. Men ska fråga henne först :D
09 Maj, 16:59
Rio om Bilder från dansen- lördag!:
Nejdå du va jätte vacker! :)

SV: Aaaaw, taack, du med ! :)
09 Maj, 13:56

Hahaha!!


Svar!

jenna - det kan aldrig bli för mycket rosa! om Outfit and facelook!!:
fiina du!! :)<3

SV: Taaack sötiiis!! Du med <3 :)
08 Maj, 20:56

Lovely!

Ni vet väl att jag inspireras av många personer och framför allt folk jag inte känner. Som denna tjejen på bilden, underbar vacker säger jag bara och skönaste stilen. Hon har även en blogg fast på norska: http://maddepaddee.blogg.no/
Hittade den här tjejen genom hemsidan http://weheartit.com


Outfit and facelook!!


SVAR!

rio om Bilder från idag!!:
heej :)
as fin blogg, undrar hur du har fixat din header?

SV: Hej hej! Taack så mycket! Min senaste header fixade jag på en ny sida som heter http://www.picmonkey.com/ Jag tycker den är jätte bra! Men jag använder mig inte av photoshop ;)
08 Maj, 16:13
Anonym om Lockaaaar!!:
Hade du nytvättad hår?
Håller dina lockar hela kvällen?

SV: Jaa, jag tvättade håret dagen innan. Brukar ha ny tvättad hår om jag vill att mina lockar ska hålla. Jaa, dem håller jätte länge om man lägger lite extra spray. Dem håller till och med i minst 2 dagar ;)
07 Maj, 22:23

Lockaaaar!!


Bilder från idag!!


Ännu en till!


Love it!


Svar!

gc om :
hahahah suuuper söta :* saknar dig flakita

SV: Hahaha, taaack gumman :* Saknar dig oxå flakita!!
Sorry för sen svar :P
01 Maj, 23:42

-


Oooh!!


Bara älskar den här låten!!


Skolan...

Siitter på lektion och kollar på nån klipp om Urskogen. Har bara jobbiga lektioner idag. Men sen efter skolan blir det lite roligare- Hihi, har trääning då... IGEN!! Vilket är jätte bra. Skriver mer en annan dag. Lovar att förbättra mig på att blogg. Peace!!

Ni vet att jag alltid bjuder på bilder på varje inlägg- Bil på mig togs för några dagar sen och bilder på blommerna tog jag igår ;) jag gjorde den, hehe...


RSS 2.0