Har skaffat KIK

Skriv eller följ eller va maan nu gör på kik, vet inte hur det fungerar än, men det kommer :)

Vad kan man blogg om?? TIIIIIPS!!

Heeeeeeeeeej!! Hoppas ni mår bra även om det är sån här sjukt dåligt väder. Jag mår iaf bra just nu. Sitter i mitt rum och kollar på min serie på spanska. Sorry, att jag inte har bloggat som jag har sagt att jag skulle man vet verkligen inte vad jag ska skriva om. Ideerna tar bara slut, men man vill ändå inte sluta skriva. Tipsa gära!! Peace!!

Torsdag!

Heeello!! Sitter i mitt rum och kollar på mi novela. Idag har jag bara varit i stan med föräldrarna och syrran. Vi käkade på nån kina restaurang eller det är ganska blandat ;) aaajaaa, jag åt sushi och så. Sen kollade vi runt lite efter det kom hem. Och nu så tar man det lungt :) Imorgon kommer familjen över eftersom det är midsommar. Och killen kommer oxå hit, så jag hoppas det blir roligt ;) ska försöka blogg mer sen, peace!!

Föööööölj!!

Heeeeej, ville bara meddela att ni ska följa mig på videofy- me!! Jag ska försöka börja video blogga om random saker och så. Allt ni behöver göra är att ladda ner appen och för er som redan har den kan ju bara söka på mitt namn; Jeeds (tror jag) och så följer ni!! Peace!!

Bilder som är tagna under året, inte alla och inte dem sista heller...


Svar!

21 minuter sedan
anna Om: -
hej har du några roliga planer för sommaren :)

SV: Heej heej!! neej, jag ska tyvär stanna här i Sverige hela sommaren. Men i sluten av juli ska jag upp till jämtland ;) sjda??

Ingen Rubrik!!

Helloo! Sitter i mitt rum som vanligt o gör inget speciellt- som vanligt... Imorgon ska jag äntligen ut. Känner att jag inte har varit ute på tusen år om man inte räknar med att jag är ute med mina hundar. Ajaa... Som sagt, imorgon ut med min kille, han ska klippa sig och sen äta lite gott och sen får vi se vad dagen bjuder på ;) men nu ska jag bjuda på en collage med bilder ;) hoppas ni gillar det ;) peace!!
Btw; Ny kategori som heter collage!!

-


Vad har hänt??

Jag loggar in och jag blev bara chockad av alla förändringarna blogg.se har gjort?? Kan säga att det inte är mycket bättre... Jag började liksom blogg genom ipoden och så gick det inte o logga in helt plötsligt?? Trodde nån hade hakat in sig på min sida igen... men neeeeeej, bara att den hade byt grejer :S sjukt!! Vill ha så som det var förut!!!

Mot stan snart!

Heeellooo!! Idag ska jag till stan me Emelie, hon ska köpa nån klänning. Har faktis inget att skriva... IMORGON ÄR DET FREDAG!! Hehe... Peace!!


Svar till anonym...

Haha han har perutröjan på sig :D vägrade han först, ville inte eller bryr han sig inte ?

Sv: jaaa, det har han. Vrf skulle han vägra?? Han gillar tröjan helt enkelt :S


Långt tråkiiit...

Waaaaazp!! Nee, driver bara. Just nu sitter jag i mitt rum och väntar på bättre tider och lyssnar på musik. Idag ska jag bara va hemma med killen. Har inget mer i skriva, bye!!


1 år och 2 månader idag!!


o.O

Meeeeooow!! Ligger på min säng o pratar med killen. Ska nog sova snart efter jag pratat klar ;) god natt!!


Träning idag!

Heeeej!! Idag ska jag på träning vilket är bra, så kan jag typ tänka på att jag har nåt att göra ^^ hehe, idag har jag mest tagit det lungt. Hoppas ni har haft en bra helg. Jag ska ta min tid o sätta mig vid datan så att jag kan ladda upp lite bilder från torsdags och fredags ;) men det får bli en annan dag. Nu ska jag äta klar och sen ska jag ut, peace!!


Bilder!!

Har hållet på att ladda ner olika appar eller hur den nu kallas, för att fixa bilder och så. Här får ni dagens bilder. Vi tycks??


Seeeeent!!

Heeeej alla blogg läsare som är uppe den här tiden!! Kan verkligen inte sova, kommer nog dygna. Och det värsta är att jag har träning idag kl 6 på kvällen, lyx elläääh?? Ajaaa, klippte håret- ca 10- 12 cm. Visar nog bild imorgon när jag är fixad, men ska nog försöka sova några timmar nu, peace!!


Cute cute!!

Heeelloooo!! Min rubrik säger ju en del... Ska klippa håret, visar sen resultaten ;) peace!!


Min älskling är bäst!!


Student veckan!!

Heeeelloooo!! Sitter o snackar me killen, vi har snart snackat i 2 och en halv timme. Ajaaa... Fahn va alla tar studenten :P hehe, grattis till alla i alla fall ;) imorgon ska jag till min närmaste kill kompis utspringning och sen mottagnings fest hemma hos han. Och på fredag slutar jag skolan som sagt och sen ska killen ta studenten, sen blir det caribe!! HYYYYYYYYYYPE PÅ HÖG NIVÅÅÅÅÅ!!! Nu ska jag var social ännu en gång så i hörs nog mer imorgon ;) peace!!

Random bild med gruppen.


Party party!!

Vem vill liksom inte festa när man slutar skolan och ens älskling tar studenten??? :D Jag ska festa på club caribe som ligger i fridhemsplan på fredag- kostar 100 kr inträde!! Be there liksom ;)


Oooh, så jävla jobbigt!!

Det så jobbigt när man ska skriva genom ipoden, då kan det verkligen bli fel stavningar och så märker man när man har publicerat det. Vet inte hur man ändrar sen, vilket är jobbigt. Om ni vet hur man ändrar så kommentera!! Peace ;)


Sluta blogga eller? :/

Heeeej alla mina blogg läsare. Jag vet att ni inte är så många men I love you guys!! Hehe, jag vet verkligen inte va jag ska blogga om längre?? Om ni har frågor och sånt kan ni ju alltid fråga och om ni har tips på va jag kan blogga om så är det bara o skriva det på kommentarer där nere. Eller så kan ni svara på;
ska jag skriva inlägg eller video blogg?


Många...

Heeeeellooooo!! Sitter på min säng o pratar i telefonen med killen. Idag har jag varit i skolan och sen så väntade jag på Emelie. Sen åkte vi till HC och köpte lösnaglar. Ska visa er sen när dem är klara ;) ska vara social nu, peace!



Svar!

Josefine  () om Hatar rubriker!!:
Hejj!
Har du några planer inför sommaren? :))
Kram!<3

SV; Heeej, neeej, inte va jag vet. Tror att jag ska vara i Sverige den här sommaren, sjda?? :) kram! <3
02 Juni, 20:20

Uppdatera oftare snart!!

Förlåt alla för att jag är så himla sämst på att blogga! Jag lovar o uppdatera lite oftare, men snart. Jag har som sagt bara varit i skolan och sen har jag varit på en fest som en kille från dansen hade- han tog studenten. Och sen igår va jag på barnkalas. Bjuder så klart på bilder, hörs sen- peace!!


RSS 2.0