Slut som människa...

Heelloo alla pluttisar!! Sitter på min säng och vill dööö av hur trött jag är... Det är sjukt hur trött man kan vara när man exakt inte har gjort nåt på helaaaaa dagen. Lyssnar på musik och chattar con mi Carro och Omar. Ska nog ta o sova snart eftersom imorgon börjar min praktik... 3 veckors praktik... Yeeeey!! Nåt att se fram emot. Juste!! Håller på bli mer förskyld just nu, ännu mer slut som människa... Annars är allt helt underbart :P hahahaha! Chao pescaoos!!


Dumma instagram!!

Min instragram funkar inte... Kan inte se uppdateringarna som folk gör, asso dem jag följer :( det suger!! Tråååååkiiiit!!


WORD!!


Lång dag...

Min dag har känts ganska lång på grund av olika anledningar... Men mest min sömn, 4 timmars sömn är inte okej, så mina ögon svider en del. Snart ska jag äta, sen ut me hundarna, dusha varmt och sen sova. Har tyvär ingen bra bild på mig eller så, men ni får iaf en random sådär...



Life...


Donde esta el AMOR....??


I just wonder...


Landet!

Heeeej alla mina blogg läsare! Idag har jag varit på landet med mama, papa och syrran. Städade, plocka undan lite saker. Så det har varit en chill dag... Sen käkade vi Kina mat och sen åkte vi hem. Just nu så städar jag mitt rum. Ska bjuda på lite bilder nu, chao!


22 september - Grattis farfar!!


HAHAHAHAHA!!

Folk kan vara riktig löjliga, folk som tror verkligen att jag bryr mig bara för att jag svarar tillbaka och att dem tror att dem går på mina nerver, AHAHAHAHAHAHA!! Jag skrattar åt er bara ;D tror mig!! Vill bara att alla mina läsare- dem som älskar mig, dem som hatar mig och stalkar mig får svar på sina bra och dåliga och onödiga kommentarer :D SÅ DU SOM SKRIVER BORDE FORTFARANDE STÅ FÖR DET DU SÄGER OCH SLUTA SKRIVA ANONYM, STÅ FÖR DET DU SÄGER!! Ahahahaha xD folk är roliga nu för tiden!! Alltid bra med lite underhållning, peace!!

Love pink!


At school

Heellooo!! Sitter och i skolan på nån konstig lektion där jag ska ska kompletara min läxor. Det går inte fram ska jag nehöva sig :P haha... Men men... Efter den här lektionen ska jah tenta av min spanska steg 4, det ska bli skönt o bli av med det. Sen ska jag hem till min underbaraste mama och äta middag :D och sen mysa. Kanske plugga lite... Nu är det bara o vänta tills läraren kommer o hjälper mig...
 

Word!


Svar

Anonym
Äre inte john rodriguez som är på g nu ;)
 
Anonym
Om det bara angår er varför skriver ni era känslor helt öppet för alla? I några dagar satt ni båda o skrev en massa statusar om varann? O du skrev ju ett helt inlägg om det?

Sv: Om det är han eller inte angår dig det mindrer eftersom jag inte vet vem du är, och eftersom du är omogen och inte står för det du säger så bryr jag mig helt enkelt inte om va du säger. Allt Du skriver just nu är bara ord och en massa BULLSHIT. Visst verkar det som att jag bryr mig, vilket jag verkligen inte gör ;) hahahaha!! Du som skriver och frågar allt det här och tar vekligen din onödiga tid, det är bara för att gå vidare med info jag ger dig, men tyvär så lyckas du inte, så gör alla en tjänst o skaffa dig ett liv :D


Måndag

Heej bloggen!! Hoppas alla mina läsare mår bra. Jag mår helt okej, har mått bättre... Men men... Nu är min bästate mamsi hemma. Äntligen, en vecka utan henne är inte okej -.- Hoppas hon aldrig åker bort igen!! Nu ska vi kolla på novela och sen ska jag dusha och sova ^^ nu ska jag bjuda på lite bilder från veckan o så skriver jag när jag kan, chao!


Tråkig fredag...

Idag är det en sån där skit dag där man vill bara lägga sig o sova o bara va borta från världen... Men idag har jag varit i skolan idag och sen ska jag till träningen. Och sen hem igen... Chao.


Svar!

jaa duu Om: Lördag hela dagen..
vad hände med lilo om man får veta och har du ny kille?
 
SV: Det som hände i mitt förra förhållande angår faktis ingen annan än bara MIG. Det tog slut och så är det bara. Sånt händer... Och om jag är inne på ett nytt förhållande angår inte DIG!! Och DU som skriver borde vara mer mognare o skriva ditt namn, eller står du inte för va du säger?? Skiiiiiit mobbad faktis, puuuuss ;D

Klassfoto!!

Nu är jag klar o fixad för att dra till skolan ;) hoppas ni alla har det bra idag!! Peace!!


Lördag hela dagen..

Heeellooo!! Hoppas alla mår bra, jag lever. Försöker att uppdatera så mucket jag kan. Idag ska jag bara ta det lungt, eftersom inget speciellt är planerad... Tänkte bjuda på lite bilder som jag har tagit under veckan, så chao!


Video blogg med min tvilling!!

 


Vanlig skol dag- rump värmare!! HAHAHAHAHAHA

 


Folk tror verkligen att jag fortfarande bryr mig...

Sitter på min säng o lyssnar på musik o chattar me kompisar. Imorgon är det skola igen vilket är inget kul... Asso känner mig helt plötslig på dålig humör... Jävla människor det kan finnas... Men nu finns det inget bättre att berätta, chao!
 

RSS 2.0