Fredag....

För varje dag blir jag förvånad av FOLK... Hur folk kan uttrycka sig, lite synd faktis :/ FÖR ATT JAG BRYR MIG HELT ENKELT INTE LÄNGRE ;) Hur som helst så är jag hemma och kollar på Al fondo hay sitio med mansi. Kan inte säga att jag mår bäst, har mått bättre :) men det rullar som det ska... Men men... Peace!! ;)


Regn hela dan...

Fahn att det ska behöva vara så här!! Är så trött på det :@ vrf ska liksom regn va så blött?? xD hahaha.... Så himla jobbig väder det kan vara ibland. Idag sluta man skola tidig, käkade lunch me Sebastian ännu en gång och drog man hem till mamsiii ^^ nu ligger jag på softa o tar det lungt. Ska äta om några timmar sen ska börja röra sig mot sundbyberg för träning :) Men ska bjuda på bilder som jag nyss tog och sen... Bye bye!!


Follow me on INSTAGRAM!!


Nödvändig video inlägg!!

 


Svar

Postad av: Irina
Visste inte att du hade en tvilling, har sj en tvilling fast vi är tvåäggs...kan du visa bild på din syster :)

SV: Yes har en tvilling, vi är också tvåäggs... Klart jag kan visa bild på henne :)


Trööööött tjej!!

Det är sjuk att mina ögon stängs hela tiden. Har sovit 6-7 timmar, men ändå trööööttast. God natt!!


Drömmar kan bli verklighet!

Heelloooo!! Hoppas ni alla mår bra. Idag är det en bättre dag för mig, trots jag det fick höra o veta. Men jag vet att allt kommer gå bra :D Men men... Idag har jag varit i skolan och nu är jag hemma, ska äta mamsis god mat!! Sen är det träning och sen på natten blir det Caribe. Några vänner ska firar min systers bästis!! Hoppas ni har haft bra dagar och fortsätter ha en bra helg, peace!!


Pics!

Glömde att man kunde göra collage genom iPoden. Lite glömsk ibland :/ Men här får ni i alla fall dem lovade bilderna. Chao!


At my crib!

Nu är jag hemma och sitter o små pratar me mama. Skol dagen har varit helt okej. Vi gjorde inte så mycket men vi gjort tårta... Bilderna kommer sen eftersom nu skriver jag genom iPoden. Men bjuder bara på en bild- på mig och min hund, chao!


School time...

Sämsta natten på länge har jag bara i säga... Vakna kl 6-7 tiden när jag egentligen ska vakna kl 8, nu är jag iaf fixad o klar. Så idag börja skolan och man får se en massor av... söta 96or :O får se hur det här går till.... Vill bara att den här år går snabbt och bra. Men men... Ska ner o äta, kolla på tv och vänta på bättre tider.... Chao! Dagens bild, kan inte va glad ens...


Skola om några timmar...

Min rubrik är inte speciell rolig... Men va ska man göra, livet är helt enkel sämst just nu :/ lyssnar på musik och har en massa tankar i huvudet som snurrar runt. Hoppas skolan hjälper mig att glömma allt det här bara... Men måste försöka sova nu även om jag inte ens känner för det. Chao.


Jag och min tvilling- trevligt trevligt , HAHAHAHAHAHA !!!



En dag innan skolan....

Jaaa, vrf ska allt behöva vara så tungt? Känns så svårt... Men men...
Nu sitter jag i mitt rum, ska snart dusha och sen kolla på min serie. Idag ska jag bara ta det lungt... Eller försöka. Och sen måste jag lägga mig tidigt. Skolan börjar imorgon. Tack o lov på nåt konstig sätt. Har inget bättre att skriva just nu. Chao.

Svar....

Ifra
 
Hoppas att det jobbiga löser sig för dig
Har några frågor, hur lång är du? Hur mycket väger du? Vad går du i för linje i skolan? Och hur många syskon har du?
Kram!
 
SV: Det hoppas jag me att det gör... Men tack så mycket ändå.
Jag är 165 cm
Väger mellan 43 och 45 kilo, varierar ofta :P
Jag går florist och dekoration i JB
Jag har en tvilling som jag bor med och så har jag 3 andra syskon.

True words!


Skit dag...

Verkligen fint när nån sårar en på det sättet... Visste inte att man kunde ha hjärta för säga så fula saker.... Hur som helst så har en viss person (ingen kille) redan förstört min dag, som alltid... Hoppas ni alla andra fortsätter ha en bra dag....


Fuck dig!! Du är inte värd min längre ;)

Hehehe, min rubrik säger en del, elläääääh?? Men men... Nu ska jag kolla på film o må bäst, like boss!!! Uppdaterar bloggen mer imorgon, peace!!


18 augusti 2012

Heeej alla mina blogg läsare!! Hoppas ni alla mår bra... Jag mår ganska okej idag. Sorry för den dåliga uppdateringen. Har haft så mycket att tänka på o så... Men nu e det över, nu e allt tänkt o klart :D Idag har jag vait på syrrans sista  uppträdande me Pila Dancers. Sjuk grymma tjejer som dansa, synd att sån grupp ska läggas ner. Men men... Efter det bjöd mami på mat, kina food!! Och sen kom jag hem och gick runt me hundarna. efter det va jag me Natha, prata och sånt. Nu ska jag lägga upp lite bilder o se om en video går o ladda upp. Sen blir det movie time :D  yeeey!! Ha det så bra så länge, peace!!
Buuuu... 3 bilder...
Jag- Igår...
Bild från igår- Caribe Time!!
 
Ingen bra kamera med. Men det är dagens bild- Pila Dancers!!

Veckans bilder!


Mot Sundbyberg!!


Random bilder från Rålis!!


Update!

Som ni märker så är jag världens sämsta på uppdatera min blogg. Men har verkligen ingen inspiration och har så mycket o tänka på... Men ska så klart bjuda på bilder, peace!!

J'


Onsdag...

Idag har jag varit me Natha, så har lite bilder att bjuda på, NJUUUUT!!

Svar!

nicke nyfiken Om: Mys prata...
 
Vem är din bebe :p
 
Sv: Tyvär kommer jag inte svara på den här frågan eftersom mitt privat liv angår inte nån annan än bara mig :D jag berättar bara mina saker för mina föräldrar och närmaste kompisar  som jag litar på ;)

Mys prata...

Ligger på min säng och pratar con mi bebe. Sover typ, så sööööt!! Men lyssnar på musik. Sorry för dålig uppdatering. Har varit i Jämtland och så har jag mått lite dålig. Men nu är allt mycket bättre, e fett glad :D känner mig lycklig!! Men nu ska jag vara social!! Peace!! Bild från igår!


Bilder från veckan i jämtland...

Jag var i jämtland (skogen!!) Det förklarar vrf jag såg it så där som jag gjorde...

RSS 2.0