Musik!


Word!!


!!

Heeeeeeeeej!! Sitter på min systers säng och lyssnaar på musik. Ska snart städa lite mitt rum och packa lite till imorgon och ladda ner musik och filmer. Under nästa vecka kommer jag inte vara hemma, ska åka upp till Jämtland. Så kommer vara där ca 1 vecka om inte mer, men vet inte än.
Igår var jag hemma o städa, sen åkte jag till Grechi eftersom vi skulle till rålis. Skit väder säger jag bara!! Men vi va i rålis en stund och sen börja vi röra på oss vid 7 tiden, jag åkte till tc och träffa nån ;) och sen efter det så åkte jag till fittja, hahaha, man kan tro att jag bor där men nej, va där med Cristian (en annan Cristian) och hans kusin Camila och nån annan kompis till honom. Vi gick runt och sen drog jag hem.
Idag ska jag bara vara hemma, måste packa och fixa saker, för att jag åker imorgon som sagt. Har faktis bara 2 bilder o bjuda på. Det kommer mer sen kanske ;) peace!!

Grym låt!

Heeeeeejshan!! Sitter i mitt rum o kolla lite på Grehis blogg och så hittade jag en låt som en kompis har gjort!! Lyssna, njut och spriiiiiiiiid!!
 

Fittja igen

Heeeej bloggen!! Hoppas alla mår bra för att jag mår perfekt ;) det är så roligt och härligt o må så bra. Idag har jag varit på copa Chile igen. Jag va där me Grechi och vi prata en stund och efter det kom Cristian- annan Cristian och andra kompisar. Vi hade det kul. Men imorgon blir det rålis med Gechi, hoppas Carro och andra kan komma ;) nu kollar jag bara på film me syrran. Ska bjuda på en bild som jag tog från Grechis blogg, peace!


Måndag...

Heeeeej!! ^^ Sitter i mitt rum o lyssnar på musik, idag mår jag mycket bättre. Och NEEEEEJ!! Jag har inte mått dåligt på grund av honom. Jag har andra och bättre saker att bry mig om ;) Igår va jag hemma hela morgon och tog bort mer än 600 bilder och videos och sen va jag ute med Emelie och Bella, snackade och roade oss!! Och idag har jag tagit bort 200 bilder till xD hahaha, det känns som att alla skit bilder gömmer sig, men nu är alla bort iaf :D hoppas ni har haft en bra helg och har en trevlig vecka. Ska nu bjuda på lite bilder från lördags ;) peace!!
Copa Chile i fittja

I'm singel and FREE!!

Jag var för snäll och omtänksam. Men efter det jag fick höra efter jag bara hade varit borta en vecka... Asso jag har inga ord... Du äcklar mig så som ingen har äcklat mig för. Jag trodde bra om dig och litade på dig oavsett vad det än va. Du va den ända som va skit i den här förhållandet!! Tack o lov att du gjorde slut för att det kändes så himla skööööönt!! Idag kan jag inte vara lyckligare :D det finns bättre för mig.... ÄLSKAR LIVET MER NU!! :D

00:59

Sitter på min säng eller jag ligger. Gör inte mycket. Orkar inte lägga in så mycket bilder så jag gör det en annan gång. Imorgon blir det caribe :) får se om jag hinner blogga nåt mer innan jag drar till landet, annars så hörs vi om 1 vecka ;) peace!!


Vaken!

Godmorgon!! Nu e jag vaken, eller jag har varit uppe lite emellan och så. Nu sitter jag o äter frukost och det va inte så lyckad. Jag och kök passar inte ihop bara :P men bloggar nog senare.


Rolig natt!

Inte lika deppig längre, vi kör lite spel o så. Är hemma hos Michelle btw :) myyyys!!


:/


Det kändes bra...

Kl är 04:39 och jag kan inte sova alls. Tror inte jag kommer sova i natt heller. Men men... Idag sen ska jag hem till Michelle och sova över. Det nog det jag ville skriva :)


Bilder från igår!!

 

Trött tjej är uppe nu!!

Guuuud!! Ni annar inte vilken natt jag har haft!! Men till slut somna man ju. Idag ska jag väl inte göra så mycket, bara vara hemma. Ska ladda upp lite bilder från igår :) men nu ska jag äta frukost!! Peace.


Fixad o klar!!

 


Barn kalas!!

Snart ska jag till Tian o fira hans lille bror. Fyller år bebisen!! ^^ Tänker fahn inte sitta hemma för att fanskapen inte tänker komma hit. Bryr mig bara mindre som sagt ;) jag ska leva livet som den ska levas!! Höra senare!!


Lördag!!

Helloooo!! Sitter i syrrans rum och inte gör så mycket. Städade klart nyss, ska nog ta en skön dusch. Sen får man se vad för kul som kommer upp. Peace!!


Äntligen!!

Oooomgaaaash!! Äntligen kan man blogga från iPod!! Inte för att jag har värsta sakerna o berätta, hehehe!! Idag har jag bara varit hemma och sen på träningen och nu sitter jag bara här och tar det lugnt. Hoppas ni har haft bra dagar och fortsätter ha det :) peace!!


RSS 2.0