...

Till slut ska man ut med min älskling Amanda, hon gör alltid min dag när nån förstör den!! Lite gladare nu, bloggar sen...


46 sek video inlägg...

Efter det ringde killen och efter det kom jag på att jag hade tandläkare... Så nu måste jag betal 75 kr av min studie bidrag som jag fick idag -.- ännu en förstörd dag!!! :@


Dag 2 - Varför började jag blogga?

Vrf?? Ibland undrar jag oxå det. Men jag tror att jag inte hade mycket o göra på min fritid när jag var yngre och nu när jag är mer äldre så ere bara som en vana jag gör det för. Men jag älskar o skriva om hur jag känner och va jag gör om dagarna och sen lägga upp bilder och foton jag tar ;) det är bara kul!!
Och så gillar jag o kolla tillbaka i min blogg och se hur jag hade det för och undrar ibland vrf jag skrev som jag gjorde, och så skrattar man lite åt sig själv :D


Dag 1 - En nytagen bild + Tio fakta


1. Älskar choklad, kan äta det verkligen varje dag, dör om jag inte får äta det :D
2. Älskar o gå ut o dansa, det är det bästa jag vet!!
3. Älskar o ta bilder, så fort jag hittar nåt fint o fota på så fotar jag det :D
4. Jag älskar att måla mina naglar nästan varje dag, men florist linjen gör att jag nästan inte har några naglar kvar, suuuuuuurt!!
5. och jaa, jag går i florist linjen. Gick i media förut.
6. Har byt gymnasium 3 gånger, att jag ens orkar :P hahaha!!
7. Älskar att sova med nallar men inte med kuddar.
8. Folk tror att jag är 14- 15 år fast jag är 19 år!! -.-
9. Jag älskar tajts och leggins!!
10. Jag älskar gå shopa när jag har mycket pengar!! Tror att alla gör det :D


20- dagar!

Dag 1 - En nytagen bild + Tio fakta
Dag 2 - Varför började jag blogga?
Dag 3 - Bloggar som jag följer
Dag 4 - Bild på hur mitt rum ser ut just nu
Dag 5 - Det här finns i min väska
Dag 6 - Det här hade jag på mig idag (outfit bild)
Dag 7 - Typ av killar jag faller för
Dag 8 - Några bilder på mig när jag var liten
Dag 9 - En bild på någon jag saknar
Dag 10 - Detta är jag beroende av
Dag 11 - En dålig vana som jag helst hade varit utan
Dag 12 - Mitt favoritprogram och varför
Dag 13 - Tio filmer jag rekomenderar
Dag 14 - Ett kort på min data
Dag 15 - Räkna alla mina nagellack + Bild på dom
Dag 16 - Bild på sminket jag brukar använda
Dag 17 - Här handlar jag helst + Bild på det jag köpte senast
Dag 18 - Fem saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag 19 - Det här längtar jag efter
Dag 20 - Fem bra saker som hänt under dessa 20 dagar


....

Hehe, idag har jag gjort 3 video inlägg som jag sen har raderat eftersom man inte hör mig, men när jag gör dem känns det som att jag skriker... Ajaaa, så ni får bilder istället ;)

Såhär ser jag ut idag! Peace!!


The love story...


A.K



Morning!!

Heeeellloooow alla mina söta bloggare!! Vaknade för en stund sen och nu sitter man på sängen med hundarna. Idag ska jag vara hemma med min kille, så jag ska ner o äta frukost, sen dusha, fixa mig och vänta till hans kommer ^^ Kanske bloggar senare... med honom :D hahaha!! Men vem vet, chao!!


Pero no...


No No No - Thalia ft Aventura


Aventura- Dile Al Amor


Otroligt!

Asso att det ska finnas så himla bra bloggare!! Avgudar och beundrar hur dem tar bilder och fixar sina bloggar och vissar saker dem köper, inredningar, outfit och AAALLLT!! Jag har kollat igenom bloggarna som står åt sidan, dem e fantastiska!! Tänkte på länka vilka bloggar jag menar då:
http://fashionfever.se/
http://minradio.blogg.se/

Hehehe, det kändes som at jag kolla på skit många, men det va bara två :D Det beror nog på att jag kollade igenom hela blogg.

(Jag i somras- 2011)


No Soy Tu Tipo...


Bilder jag glömde o lägga in!

Hehe, dagen jag va i Kista med Amanda (ondags)!!

Jag och Amanda - Happy meal!!


Äntligen!

Heeeeelloooo!! Wzp?? :D Som ni ser har jag gjort om hela min blogg, byt färg och designe. Vill byta skriv stilen, men det gör jag nog sen. Idag har jag bara gjort det. Just!! Det är sportlov, ganska onödig lov eftersom om en månad så är det påsk lov :/ ajaaa, skolor skolor... Nu ska jag bara chilla och se om jag kollar på min serie. Bloggar nog senare, peaceeee!!


-



Bild från igår

Jag och min älskling:

Känner mig ensam utan min tjockiss :( saknar honom även om jag va me han igår...♥ ♥ ♥ ♥ ♥


-

Neeej, min dag blev inte som man hade sagt att den skulle bli. Jag sitter hemma och kollar på datan och vet inte va jag ska skriva... Jag skulle gå ut med Amanda, men hon vill ut o dansa, men jag e trött fortfarande och har hosta så vill helst stanna hemma. Ska kolla lite på min novel och sen får man se vad som kommer upp... Chao!!
Hehehe, jag just nu:


Antonio Cartagena



Sin Ti

Si tu no estas

Un amor como el tuyo

No Se Olvidar


Dagens outfit!

necesito un amor que me comprenda
necesito un amor que mi cuerpo encienda
necesito un amor que me  contagie su calor
necesito un amor que pensarlo no duermo
necesito un amor casi estoy medio enfermo
necesito un amor pero que sea eterno

Necesito un amor- Antonio Cartagena


Svar på tal ;)

annis om Bara kärlek för dig!:
ditt leende e så jävla underbart!

SV: Taaack så mycket vem du är :D blir glad av sånna här kommentarer ^^
26 Februari, 17:51

Lite efterbeliven, men det är en smink video xD

Hahahaha xD det var verkligen inte planerad att göra den här videon. Lovar göra en bättre nästa gång!! Peace!!


Lite bilder får ni oxå :D


Uppträda idag!! Mer info, kolla på videon!! :D


Länkbyte!!


Natalija, jätte söt namn och framför allt en bra blogg, med musik, söta bilder och fina citater ;) Kolla in hennes blogg nuuuuu!!
http://natttajuggen.bloggplatsen.se http://natttajuggen.bloggplatsen.se 


Svar på tal ;)

Natta om Jag och min älskling- Hahahahaha!!:
Hahahah skiit söta ! Man ser verkligen att de ni har e äkta kärlek :D Hur gamla e ni och ja ser att ni e latinos men exakt vilka städer kmr ni från :)? De känns oxo som att ja sett dej nånstans elr så liknar du ngn bara. Vill du göra ett länkbyte? Kram :)

SV: Hehehe, taack så mycket ;) Jaa, vårt e verkligen äkta även om det finns tjaffs och så :D Min kille är 21 och jag är 19 år. Vet att vi är lite barnsliga, men vi är även ganska allvarliga när vi måste :) Han är från chile och jag från peru. Hehe, jaa, det kanske du har, den här världen är så liten så du kanske känner nån kompis till mig. Visst, länkbyte går jätte bra!! Kraaaam på dig me!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Mina nya älsklingar som jag fick av Amanda idag, lite bilder kommer sen och svar på Nattas fråga kommer snart oxå;) peace!!


Pics!

Fotografen Amanda tog vissa bilder ;)

Innan man ska uppträda!

Tjejerna!


Glad kille man kan ha!

Den här bjuder jag bara för alla mina blogg läsare, det va så här jag såg ut när jag hade uppträdit klart -.- inte kul bild exakt...

Efter uppträdandet åt vi på donken med Amanda som inte är med på bilden :P

När jag kom hem så va jag såhääääär!! Glaaaaaaaad!! :D

Och så här såg man ut på morgonen :) lite trött men men... Peace!!


Min helg!

Fredags: Var på min praktik och sen var jag i stan o vänta på killen och han kom inte, sen åkte jag till träningen och där mötes man. Fahn va hårt man tränade den dagen, det dödade, efter träningen- snabb sminkning och byte kläder. Efter det skulle det bli Club Caribe, men istället åkte man till La Havana- Rådmansgatan (eller va det nu heter). Efter det var man på donken och sen drog vi hem ;)

Lördag:
Då kom jag hem och käkade frukost med syrran. Efter så decka man fint på soffan efter det gick jag upp till mitt rum och somna där några timmar. Mamma väckte mig innan hon gick med pappa på nån fest. Sen så städade jag lite och sen så kommer jag inte ihåg nåt mer. Asso chill lördag ;)

Söndag: Vaknade 12, käkade frukost och sen så fixade man sig för att dra till fisksätra för uppträda, efter uppträdandet, åkte man till stan med Amanda och killen för att käka nåt efter det drog man bara hem.

Idaaaaaaag!! : Idag har jag bara varit på min praktik och sen var jag i stan med Amanda, efter det möte man upp killen. SÅ vi drog i käka på... KOmmer inte ihåg va det heter men det va i stan. Sen drog man hem ;) Vi hade tänk åka skridskor, men blev inte av :/ nästa gång. Ska ladda upp lite bilder, men först ska jag ner o hälsa på mi mamita!! Peace!!


Inspirations blogg!


För er som gillar photoshop, snowboard, tävlingar och m.m, kolla in denna grymma tjej, love it, det kommer ni nog oxå göra ;) Njuuuut!! http://branderof.se/


First Of The Year (Equinox) - Skrillex


Uppträda idag!!

Heeeeeeeej bloggen!! Idag har jag vaknat på top- humör, så den som fuckar upp får med mig o göra :D!!! Jaaa, jag hotar!! ^^ Idag har jag bara vaknat, fixat mitt rum och fixat mitt hår för att uppträda ;) Så jag ska vara i fisksätra, aldriig varit där. Amanda och min bebis ska komma med och sen får man se vad man hittar på. Ska ladda upp lite bilder och sen ska man vänta på tiden ska gå ;) peace!!

Yeees yees!! Så här ser jag ut idag ;)


Bara kärlek för dig!



Du är den som får mig att le va det än... Por eso te amo como te amo mi Cristian, te amo asi como eres. Eres unico en mis ojos, no hay nadie como tu en mi mundo... Te amo mi gran amor!!


Jag och min älskling- Hahahahaha!!

Asso det är nåt konstig med videofy- me, den kunde inte ladda upp min första inlägg som jag hade tänkt ladda upp, så det får bli den här bara ;)


♥...


Old pics.


Glöm o lägga upp dem här bilderna, 3 veckor gamla tror jag ^^


Heeeellooooow!!

Heeeej alla mina söta och fula blogg läsare!! Allt bra med er??Hoppas det ;) För med mig är det bara helt OK :D hahaha, tänkte vissa lite bilder från igår när jag va ute med min kille, amanda och mike :D hehehe, vi hade det kul även om det inte blev som planerad. Håller på ladda upp en video från alla hjärtans dag och efter den kommer en till från alla hjärtans dag ;) Hoppas ni har haft en bra fredag och lördag och fortsätter ha det ;) peace!!

Soooorry det finns bara dem bilderna och det finns ingen på Mike eftersom det va han som fota mig och Amanda och bild på min kille tog jag så klart, min bebis sov :( hehehe!!


Min fredag, berättar mer om det imorgon!! ;)


Love love love!!


Allt min älskling gjorde för mig igår, världens bästa dag med honom. Video inlägg från igår kommer jag nog ladda upp imorgon istället, och så ska jag göra en video inlägg imorgon ;) peace!!


Bjuder på en låt medans jag laddar upp bilder och videos ;)


Tar upp kommentarer och min dag- Kuuul!!

Jag menade maxi cream :D hahahahaha


Video inlägg på g!!!

Lite bilder medans min video inlägg laddas upp :D


Underbar kärlek är när det är äkta :D


F.L

Idag orkar jag inte blogg, inte på världens bästa humör, men ska försöka göra video inlägg om det folk har bett mig om, peace!!
Btw!! 10 underbara månader med min kille!!


Folk kommer och går som dem vill... Vänta på eran payback!

-


Vad ska jag blogga om!! Skriiiiiiiiiv!!


Minnen...


Tider...


Oye, metele sazón
Bateria y reggaeton
Que lo demas lo pone Calderón...


Cue & Play - No Doubt


Älskar ni det här så finns det mer på: http://soundcloud.com/cue-play


Äntligen hemma...


-


Sånna här ska jag HAAA!!


Vet inte vart man hittar sånna här, men ska hitta har jag bestämt mig för -.-


Bachata...


Shoes!!


Vil haaa!!


Det kommer fler bilder på skor jag vill ha...


Dagens...

Heeej bloggen, just nu så sitter jag på min säng och bäntar på att jag ska kunna gå till min praktik. Jag börjar kl 10. Jag skriver mer när jag kommer hem, eller så gör jag nån video inlägg ^^ peace!!
Så här ser jag ut idag:


Saknar mina naglar :'(!!!


Och nu...

...ska jag kolla på min serie en stund och vänta på att min älskling ska höra av mig- lite orolig faktis. Och sen ska jag bara käka nåt och sen till sängen :D kanske gör nåt litet inlägg innan jag somnar, KANSKEEEEEEE!!! Peace underbara bloggare!!


M'

Tog bilder med Merlin när jag precis kom hem, efter jag hade gjort min video inlägg ^^


Efter min praktik

Min dag var för lång för att berätta :P Hehehe...


Den mest nödvändigaste inlägget EVEEEEEEER!!


Me yesterday... Me todaaaay...


Trööööötta Jazmin!!

HAHAHAHHA, helt död, snacka om att bara börja skratta från ingenstans :P


Mondaaaaay....


Så här såg jag ut igår. Skulle ha lagt ut bilden igår, men kommer inte ihåg vad som hände :P Hahaha, ajaaa... INgen snaack om min dag. Vill aldrig mer till min praktik igen. Bloggar sen, vill bara kolla på The walking dead, så himla bäst :O!!!!!!


Och så ska man åka så här imorgon till praktiken...

09:11: Du är framme 10:14.
2 byten. Restid: 1 timme och 3 minuter
  1.  
    09:11 - ca 09:38 blåbuss 172 från Norsborg mot Skarpnäck. Kliv av vid Hälsovägen.

  2. 09:44 - 09:53 pendeltåg 36 från Flemingsberg mot Märsta. Kliv av vid Älvsjö.

  3. 09:58 - 10:14 pendeltåg 35 från Älvsjö mot Nynäshamn. Kliv av vid Handen.
Det här kommer nog gå snabbt... Hoppas jag.

TWD!! :D

Nu ska jag upp till mitt rum och kolla på The walking dead, laddade ner den nyss :D HAhahahaha, läskiiii, snacka om att inte kunna sova i natt. Plus så har man praktik i 3 veckor i Handen -.- inte kul ska jag säga. Men men... Idag har jag varit me Emelie, pratade lite :D känns alltid lika bra att ses me henne. Men hej dåååå ;)


Face look...


Floricienta y Franco- VEN A MI


Hii!

Nu sitter jag på min säng och väntar på det ska bli kl 6 för att gå ut med Emelie för att äta kebab :D och snacka lite om allt. Idag har jag bara vaknat och varit hos min farmor och sen hos min farfar och tänk igenom mycket saker. Nu ska jag bara fixa mig klar och sen ut! Chao!


:$

När man redan börjar sakna den där underbara känslan, känslan jag saknar för snabbt så känns allt bra igen och känner då att allt kommer bli bra och underbar igen. Jag saknar dig och älskar dig redan nu.... Du är den underbaraste livet har gett mig....


No quiero estar sin ti
Si tu no estas aquí me falta el sueño
No quiero andar así
Latiendo un corazón sin dueño...


o.O

Sitter på min säng och har ont i ögonen och ser ganska suddit när jag läser eller kollar på datan skärmen. Nu ska jag kolla på CSI:Miami och tröst äta mig med jordnöts bågar :$ sen ska man väl försöka sova lite... Kanske ska träffa Emelie imorgon, men det får man se då. Chao.

Ska man börja tänka på att boka tid hos glasögon- människor snart, vet inte va det heter längre :P


PeluChee & El Especialista - Humo & Alcohol


Ibland blir inte allt som man hade förväntat sig...

Jahaaa, det va det då.... Sitter man på sängen och inte gör så mycket. Gjorde en ny header, pratade med Sara och chattar me lite kompisar. Idag har jag inte gjort nåt i stor sett, skulle ha varit med Natha, men neej, det blev inte av. Nu ska jag bara kolla på nån film för att glömma bort allt och sen för man se hur det blir... Peace!

Sant!


Alla är inte likadana...

Inget är så perfekt när allting blir fel... Jag hatar känslan att inte vilja ha nån i mitt liv när allt har gått snett.... Man vill bara springa där ifrån man är när nåt dåligt händer eller så vill man att den personen går där ifrån... Jag vet inte va jag har för känsla/or.... Jag vet inte va jag vill av allt det här.


I want this!


I♥it.





Inte som man hade planerat...

Heellooooo!! Vet att jag är sämst på att blogg, men orkar inte ibland. Ajaa, igår var jag med killen eller var först med Annita :) sen kom man hem med kille och hade lite myspys. Idag skulle jag ut med Natha :) men det finns inga bra filmer man kan kolla på nu så det blir framöver. Har bestämt att vara med killen, då han ska komma hit. Nu ska jag städa lite snabbt och vänta på att mi mamita ska komma hem från jobbet, peace!!

En bild som jag glömde lägga upp förr.


Anoche soñé contigo- WyY


Just nu!


- Bilder från igår


Jag bara skojar!! HAHAHAHAHAHHA!!!

Jag älskar o skoja eller bara kanske säga att jag skojar när jag inte ens skojar?? o.O AHAHAHA!!


RSS 2.0